Miért szereti a VarjuFoto-t?

Mondhatnám többszörös vendég vagyok náluk, hisz akármilyen ötlettel előállok, azt mindig meg tudják nekem valósítani. Legyen szó esküvői fotózásról, baba-mama, családi vagy éppen könyv borító fotókról. 100%-ig megbízom a munkájukban, és a hozzáállásukban. Szeretem a segítőkészségüket, és ha épp valamit a fejembe veszek, akkor segítenek ötletelgetni is. Egyszóval csak ajánlani tudom mindenkinek <3
Mona
Két családi fotózást köszönhetünk eddig Vikinek és Adriennek. A mi és a nagyszülők legnagyobb örömére. Nagyon hálásak vagyunk a szép képekért és a mérhetetlen türelemért, ahogy két igen eleven és akaratos gyerkőccel tudnak bánni.
Klaudia
Minden fotószolgáltatás egy helyen megtalálható.
Zsolt
Mert profik, rugalmasak, kedvesek, dögösek! 🙂
Gergő
Visszajáró kuncsaftok vagyunk. Azért, mert a képeiken nem csak az ember köszön vissza, de az egyéniség és a lélek is megmutatkozik. Valahogy mindig elkapják a pillanatot. Véletlenek pedig nincsenek, a vérükben van! Köszönjük VarjuFoto! Legközelebb is veletek!
Boglárka
2014.10.18-án volt az esküvőnk. Mint minden házasság előtt álló pár, mi is körbenéztünk, hogy mik a lehetőségeink: meghívó, torta, menyasszonyi ruha, és nem utolsó sorban FOTÓS! Mikor az esküvő kiállításon megszólított egy ízig-vérig Úriember, aki nem csak a névjegykártyáját dobta oda, hogy hívjuk, ha kell, hanem bemutatta az addigi fotóit is, kötetlen társalgás alakult ki, a képek pedig magukért beszéltek. Tudtuk, hogy megtaláltuk az igazit! A megbeszélések is jó hangulatban teltek, mintha már régóta ismertük volna egymást. Véleményünk szerint a fotózás bizalmi kapcsolaton alapul, hiszen a legféltettebb pillanatainkba engedünk betekintést. Jegyesfotózásunk alkalmával megismerhettük a csapat többi tagját is, sokat nevettünk pláne amikor a vőlegény beleesett a Velencei-tóba! 🙂
A nagy napon Viki végigkísért minket! A csoportképeknél türelmesen megvárta, amíg mindenki odaállt, ahova kell. A gép folyamatosan kattogott. Mikor megkaptuk a képeket, nem akartunk hinni a szemünknek, a beállítottak mellett olyan fotók születtek, amik a legjobb pillanatokat kapták el, és mi nem is tudtunk róla! Tiszta, nagyon jó minőségű, jól beállított képek készültek! Lehetőségünk volt fotóalbumot is összeállíttatni, amiben ízlésesen elrendezett, általunk összeválogatott képek kerültek. Csak ámultunk, amikor kézhez kaptuk! Színben, stílusban teljesen passzolt az esküvőnkhöz és a minőségének köszönhetően sokáig tudjuk, majd lapozgatni. Mindezt verhetetlen áron! Biztosak vagyunk benne, hogy még találkozunk kismama-, babafotózásnál és életünk minden részénél! Mindent köszönünk és örülünk, hogy megismerhettünk titeket, hiszen ez egy hosszútávú kapcsolat kezdete! Ti vagytok a legjobbak!
Zs & S
Mindig lenyűgöz, hogy mennyire elkapják a pillanatot! Csodálatos képekkel ajándékoznak meg mindig és a személyiségem is benne van egy-egy elkapott pillanatban. Köszönöm!
Szandra
A munkatársaimmal közös csapatkép elkészítésében kértem a VarjúFotó segítségét. Az egyeztetés során rugalmasak voltak, a helyszínen felmérték az adottságokat és profi munkát végeztek. Remek képek születtek!
Szabolcs
Az esküvőnket a VarjuFoto könnyed és természetes hangulatú fotókkal és lenyűgözően stílusos utómunkával örökítette meg. Az előhívott képek és a fantasztikus fotókönyv örök emlék lesz életünk egyik legszebb napjáról. Köszönjük!
Évi & Szabi
Köszönjük szépen, hogy gyönyörű fotókkal örökítettétek meg a karácsonyainkat, és hogy ennyi csodás felvételt készítettetek Csabiról. Nagyon szeretünk hozzátok, a “Varju lányokhoz” járni, mert a vidám, fiatalos lendületeteknek köszönhetően mindig szuper, egyedi képek születnek! Figyelmes, lelkiismeretes, empatikus, egyszerűen szólva remek fotósok vagytok! 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudunk benneteket, mert a gyönyörű fotók mellé felejthetetlen pillanatok is társulnak!
Szabó család