Esküvői szolgáltatások

Szerteágazó fantáziánk és teljes odaadásunk segít abban, hogy “azon a bizonyos” eseményen, napon észrevétlenül, mégis mindent látva ott legyünk.

Modell – Portré

Sokan szeretik meglepni kedvesüket, vagy akár saját magukat is egy-egy fenségesen megkomponált vagy akár spontán pillanattal. Mi is szeretünk folyton megújulni és lépést tartani az új trendekkel. Hisszük és tudjuk, mert a pillanat örök marad.

Baba

Mindenünk a baba. Néhány hetes kortól már feledhetetlen pillanatokat örökítünk meg, magunknak, a babának és az utókornak egyaránt.

Család

Képzelje el a pillanatot amikor megosztják… gyerekeikkel,  és azok gyerekeivel is az éveket, képekben, pillanatokban. Milyen lehet ez? Nézze meg nagyapáink/nagyanyáink képeit és idézze fel milyen lehetett amikor utoljára látta. Milyen érzés volt?

Tabló

Ballag már a vén diák tovább… Egyszer mindenki átéli ezeket az órákat. Egyszer mindenkit megörökítenek a felnőtté válás pillanatában. Egyszer mindenki felnő. Mi ott leszünk, megörökítjük és kreatívan megjelenítjük.

Termék

Termékek kavalkádját fotózzuk. Webre, katalógusba, áruházba, szórólapra, plakátra. Bárhová ahol az igényes megjelenés fontos. Ami befér a stúdióba az benti, ami nem, az kinti. Akár telepített stúdióval is. Rugalmasság és teljes körű kiszolgálás.

Kreatív

Inspirálhat a hely, tárgy, személy, mozdulat, természet vagy helyzet adta kompozíciók ugyanúgy, mint az esküvő és az eljegyzés is. Szeretünk ott lenni, átélni és megörökíteni. Szenvedéllyel, szeretettel. Kreatívan.

Papírkép nyomtatás

Jó visszanézni a képeket a monitoron, különböző kijelzőkön. De ezek meg is sérülhetnek, elveszhetnek és akkor érezzük igazán, hogy tenni kellett volna valami. A papír vagy akár vászonkép örökre emlék és bárhová tesszük, ékessége lehet lakásunknak, de ajándéknak sem utolsó.

Professzionális labor szolgáltatások

Ha Ön fotós és egy megfelelő partnert szeretne nyomtatott képeinek kidolgozására, állunk rendelkezésére. Minőségi szolgáltatásaink önmagukért beszélnek.

Történetünk számokban!

Amikor kiszámoltuk az alábbiakat, magunk is meglepődtünk.

0
Év tapsztalat
0
Esküvő
0
Portré
0
Bögre kávé
0Millió
Elkészített fotó
0 Végtelen
Szenvedély

Hogyan működünk?

Megkeresés

Valakinek van egy ötlete vagy esküvője lesz vagy családját szeretné megörökíteni vagy elballag a gyereke vagy éppen megszületik…

Igény

Nálunk minden kliensnek a legjobb jár. Ezt közösen ki is találjuk.

Szolgáltatás

Aztán beindulunk, minden szenvedélyünket és kreativitásunkat latba vetve.

Teljesítés

Csak akkor vagyunk boldogok ha a kliensek is azok. Ezért mindent meg is teszünk. Ha látjuk a szemükben a felismerést, boldogságot amihez mi is hozzájárultunk… akkor mi is boldogak vagyunk.

Önnek miben segíthetünk?

FOTÓ SZENVEDÉLLYEL

KÉRDEZZEN